JitsButikk Norge - F.A.Q.

Hvilken størrelse trenger jeg?

For å finne ut riktig størrelse, ta en titt på "Size Chart" på produktsidene. Er du usikker på størrelsen eller trenger litt mer detaljert hjelp, send oss ​​en e-post på jitsbutikk@gmail.com eller en melding på Instagram siden vår, da det oftest går mye fortere. ( @Jitsbutikk) 

Størrelser på rashguards & tights

For å bestemme riktig størrelse på rashguards, velger du bare størrelsen du normalt vil gå for når du har på deg en T-skjorte. Samme gjelder ved tights. Husk også at både rashguards og tights har en tett passform. Så når du er i tvil, er vårt råd å gå for en størrelse større.

Størrelser på gi menn

Størrelsene for menn Gi's strekker seg fra A1 til A5. For noen modeller finnes det mellomstørrelser, for eksempel A2,5. Noen ganger passer en viss størrelse i bredden, men ikke i lengden. I slike tilfeller har vi LONG størrelser som kommer til å sitte bra (f.eks. A2L).

Hvis det skulle være omvendt,at det er god lengde på gien, men den ikke er bred nok, tilbyr noen samlinger ekstra brede modeller (f.eks. A2XL). Ikke alle modellene har disse størrelsene tilgjengelige. Send oss gjerne en melding om du trenger hjelp. 

Størrelser på kvinnene

Kvinner kan bruke A størrelser i tillegg til  spesialtilpassede størrelsene som vil ha bedre passform og  litt bedre sitteform i skuldrene. De fleste merker vil ha størrelsene F1 til F4, og andre merker bruker W-størrelser (W1-W4). Vær oppmerksom på at disse størrelsene har en tendens til å være litt større enn F-størrelsene og er sammenlignbare med A-størrelsene i lengden.

 

Hvordan kan jeg betale?

Hos Jitsbutikk kan du velge mellom følgende betalingsmetoder:

Mastercard, Visa, Vipps , Maestro, Sofort, iDeal, Bancontact, Giropay og PayPal. Manuell overføring av pengene til bankkontoen vår er også et alternativ, og summen kan overføres til vårt kontonummer 18228520906 . KID kan være nummeret på bestillinngen. Så snart riktig beløp er mottatt på kontoen skal vi hjelpe deg med bestillingen.


Frakt 
Frakt med sporing koster 180kr for pakker under ti kg. Vi sender pakker til hele Norge. Hvis du bor i Oslo, og vil spare på frakt, så kan vi avtale en levering et eller annet sted i Oslo sentrum når det passer deg. 

For mer informasjon om frakte og kostnadene send en e-post til jitsbutikk@gmail.com eller ring oss på +4746392898.


Hvordan bruker jeg rabattkode eller gavekort?

Du kan bruke en rabattkode eller gavekort i ved Checkout. Etter å ha lagt alle produktene dine i handlekurven, klikker du på kassen. Dette fører deg til betalingssiden, hvor du finner en tekstboks til høyre der du kan legge inn rabattkoden. Trykk deretter på knappen "Bruk"

Kan jeg bli sponset av JitsButikk ?

For øyeblikket er vi ikke ute etter å legge til nye idrettsutøvere til BJJ Fightgear Competition Team. Er du helt overbevist om at vi må sponse deg? Send din BJJ-cv til jitsbutikk@gmail.com

Jeg leter etter et produkt som ikke finnes på nettstedet

Leter du etter et produkt som ikke er tilgjengelig i vår nettbutikk? Send oss ​​en e-post på jitsbutikk@gmail.com eller ring oss på+4746392898 så ser vi hva vi kan gjøre for deg. 

 

Lurer du på noe mer ? 
Send oss ​​en e-post på jitsbutikk@gmail.com eller ring oss på+4746392898