Skreddersydde tilbud for din kampsportklubb

JitsButikk er din ultimate leverandør av høykvalitetskamsportsutstyr. Vi forstår viktigheten av å utstyre din kampsportklubb med det beste utstyret som passer til deres behov og treningstilbud. Derfor ønsker vi å invitere klubbeiere til å dra nytte av våre spesialtilbud for store klubbestillinger.

Hva kan vi tilby?

Enten din klubb fokuserer på jiu-jitsu, thai-boksing, MMA, judo eller en annen form for kampsport, tilbyr vi et bredt utvalg av produkter som kan tilpasses nøyaktig til deres krav og preferanser. Fra beskyttelsesutstyr til klubbuniformer og tilbehør, vi har alt dere trenger for å løfte deres kampsportopplevelse til nye høyder. 

Ja, det stemmer; vi kan levere personaliserte klubbdrakter og annet utstyr til dere.

Hva kan du forvente og hvordan går du frem?

Vår dedikerte team står klare til å hjelpe deg med å skreddersy et tilbud som passer perfekt til din klubb. Ved å ta kontakt med oss direkte enten gjennom vårt kontaktskjema lengre ned på siden, eller via telefon, kan vi diskutere deres spesifikke behov, og motta veiledning fra våre eksperter for å velge det rette utstyret.

Hva er fordelene med klubbestilling?

Fordelene med å foreta en stor klubbestilling gjennom JitsButikk er mange. Dere vil ikke bare motta konkurransedyktige priser og rabatter for store bestillinger, men også dra nytte av vår ekspertise og rådgivning for å sikre at dere velger det beste utstyret for deres klubbmedlemmer. Vi tilbyr også fleksible betalingsløsninger og en enkel og problemfri bestillingsprosess, slik at dere kan fokusere på det som er viktigst - treningen.

Uansett om din kampsportklubb er stor eller liten, er vi her for å støtte dere på deres reise mot suksess. Ta det første skrittet ved å kontakte oss i dag for å starte prosessen med å skape et skreddersydd tilbud som vil oppfylle alle deres behov og forventninger, enten de er alminnelige eller usedvanlig kreative.

Vi ser frem til å samarbeide med dere og bidra til suksessen til deres kampsportklubb!