Top 5 Drakter for Nybegynnere i BJJ

Top 5 Drakter for Nybegynnere i BJJ

Når du begynner din reise i Brasiliansk Jiu-Jitsu (BJJ), er riktig utstyr avgjørende for en god start. Her presenterer vi de tre beste draktene for nybegynnere som ønsker komfort, stil og slitesterk kvalitet mens de utforsker BJJ-verdenen.

 

1) Kingz The One

Det er ingen overraskelse at "The One" fra Kingz har vært den mest solgte BJJ-drakten i Norge i mmange år på rad. Med sitt elegante design og eksepsjonelle konstruksjon er The One Kimono et utmerket valg for utøvere som leter etter en drakt som tåler belastningen på matten uten å tømme lommeboken. The One kimono har en 400 GSM High-Tech Pearl Weave jakke, og lapellen er laget av en enkelt del av varmebestandig gummi som holder drakten lett, gjør den rasktørkende og immun for bakterier. Med holdbare broderier og komfortable bukser, er denne bjj drakten egnet for daglig trening på alle erfaringsnivåer.

  

2) Kingz Kore

Kore Kimono er den perfekte drakten for daglig trening uansett erfaringsnivå. Sammenlignet med Kingz The One har den 375 GSM Micro Pearl Weave jakke og 8 oz bomullsbukser. Kore Kimono er en kombinasjon av enkel design og maksimal funksjonalitet. Med forsterkninger og myke sømkanter er denne drakten en pålitelig følgesvenn på matten. 

  

 

3) Deltplass: Diverse Alternativer

 a) Fuji Baseline: En enkel og elegant drakt med sublimerte logoer for holdbarhet. Den er utviklet for funksjonell passform og bevegelsesområde, noe som gjør den til et flott valg for nybegynnere. Fuji er en gammel og solid merke og er kjent for sine udødelige drakter. Veldig solid og slitesterk stoff. Litt kjedelig design iblant men bortsett fra det så gjør de jobben som veldig få konkurrenter  der ute. 

 

b) Ground Force Basic Gi: En lett og slitesterk drakt med en tettsittende passform. Med kvalitetsmaterialer og minimalistisk design er dette et flott valg for de som søker en ren og enkel stil. Ground Force er også et europeisk merke som har begynt å produsere Gier og Rashguards i Europa. Du kan finne andre litt mer premium gi modeller av de i nettbutikken vår også. 

 

 c) Tatami Nova Absolute:  En ikonisk drakt som kombinerer stil og komfort til en gunstig pris. Med solid byggekvalitet og nytt estetisk utseende, er dette en flott drakt for trening og konkurranser. En ting man må passe på er at den krymper litt mer i vask enn andre drakter. Så hvis du har lange armer og ben så hadde vi anbefalt å gå for en en størrelse større eller gå for en annen gi modell som ikke krymper like mye i vask. Fuji Gier og Kingz sine Balistico Gier er gode eksempler på slike jiu-jitsu drakter. 

 

Grip sjansen til å starte din BJJ-reise på riktig fot ved å velge en av disse draktene. Uansett hvilken du velger, er du garantert komfort, holdbarhet og stil på matten.

 

For mer informasjon om størrelsesguider og kjøp, kan du utforske BJJ drakter for damer, herrer og barn på nettet. Utforsk verdenen av Brasiliansk Jiu-Jitsu med en drakt som er perfekt for deg med oss !

8 Tips for nybegynnere i Brasiliansk Jiu-Jitsu